شنبه ۰۱ آبان ۰۰ ۱۴:۵۱ ۲ بازديد
- يك قابلمه بزرگ را روي حرارت بگذاريد و شكر و آب را در آن بريزيد تا بجوشد و غليظ شود.
- پس از اينكه به حالت شيره در آمد انجيرهاي شسته شده را به آن اضافه كنيد.
- حرارت را كم كنيد و حدود ۱۵ تا ۳۰ دقيقه صبر كنيد تا انجيرها نرم شوند.
- سپس گلاب و آبليمو را اضافه كنيد.
- پس از ۵ دقيقه زعفران دم كرده را اضافه كنيد و قابلمه را از روي حرارت برداريد و كمي صبر كنيد تا خنك شود.
- مربا را درون ظرف شيشهاي بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.