آرشیو آبان ماه 1400

اينجا پره از غذاي خوشمزه

تهيه مرباي انجير

۱ بازديد
  • يك قابلمه بزرگ را روي حرارت بگذاريد و شكر و آب را در آن بريزيد تا بجوشد و غليظ شود.
  • پس از اينكه به حالت شيره در آمد انجير‌هاي شسته شده را به آن اضافه كنيد.
  • حرارت را كم كنيد و حدود ۱۵ تا ۳۰ دقيقه صبر كنيد تا انجير‌ها نرم شوند.
  • سپس گلاب و آبليمو را اضافه كنيد.
  • پس از ۵ دقيقه زعفران دم كرده را اضافه كنيد و قابلمه را از روي حرارت برداريد و كمي صبر كنيد تا خنك شود.
  • مربا  را درون ظرف شيشه‌اي بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.